Gewoon Carolien: Een dag vol ervaringen en samen zijn

SALLAND – Naar aanleiding van de vraag ‘wat doe je zoals op een dag’, komen er hier wat ervaringen.

Bij een mevrouw heb ik mogen onderscheiden dat de flushes, en humeurs wisselingen niet vanuit de overgang kwamen zoals zij dacht, maar omdat haar hoofd (“ik kan het niet”) het nog spannend / moeilijk vond te leren communiceren met haar overleden nichtje. De eerste stappen om vragen aan haar nichtje te stellen en antwoorden te leren horen zijn gemaakt.

Een meneer mocht veel spanning in de spieren in zijn frozen shoulder vrijgeven. Nu de frozen shoulder weer warmer is, weer meer kan bewegen, omdat de spieren los van elkaar zijn, gaat hij twee keer per week op de magneetbank om zijn herstel te bespoedigen.

Een mevrouw kwam om te leren de entiteiten bij haar gehandicapte dochter naar het licht te sturen. Ze zag de entiteiten als ze blaasontsteking had. Het bleek dat het geen entiteiten waren, maar eigen krachten die de dochter afwees. In haar geval boosheid. Boosheid zorgt dat je stevig Kan staan bv. De boosheid energie van haarzelf zat vast aan agressie van mannen, mannen die heel snel heftig boos worden. Ik zag haar liefdevolle opa en oma erbij.

Het blijkt dat haar opa in een kamp in Nederlands-Indië heeft gezeten, waar veel agressie en geweld was. Deze jongedame heeft de angst en ervaringen van opa tav waarschijnlijk de Japanners, de boze agressieve mannen aangevoeld en daardoor durfde ze zelf -onbewust niet boos te worden. We vinden nu een weg hoe ze de afgewezen energie weer kan integreren en daarna hoe ze de emotie boosheid als kracht kan gebruiken.

Een mevrouw ging op vakantie maar voelde in haar onderbuik dat het met haar lievelingsoom waarvoor ze zeer goed zorgde niet goed zou gaan. Zij voelde zich steeds slechter op vakantie. Haar oom stierf en vanaf dat moment heeft ze pittige buikpijn. Ze wilde perse bij haar oom zijn, ze wilde er voor hem zijn en liefst natuurlijk zorgen dat hij niet zou overlijden. De oom had juist de keuze gemaakt dat hij kon gaan als zij weg is.

Sommige mensen kunnen door liefde moeilijker overgaan. Het schuldgevoel gaat langzaam weg. Een mevrouw mocht veel eenzaamheid vrijgeven. Een mevrouw met ADD/ADHD kwam weer tot rust. Deze rust blijft nu steeds langer. En zo heb ik een halve dag gevuld. Dank voor het samen zijn, lieve mensen.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.