Gerlof Meijer & Hans Dulfer in het HOFtheater

RAALTE – Op donderdag 10 oktober staat het HOFtheater in het teken van strafrecht. Gerlof Meijer is sinds 1993 strafrechter en gaf jarenlang leiding aan rechters. Op heldere manier geeft Meijer inzicht in dilemma’s waarmee strafrechters te maken hebben. Op zaterdag 12 oktober klinkt de swingende bluessound van Nederlands bekendste saxofonist in het HOFtheater. Hans Dulfer brengt deze avond een show rond bluesgenie Lead Belly.

Foto: Mark Groeneveld

Strafrecht? Levensecht!

Gerlof Meijer is sinds 1993 strafrechter en gaf jarenlang leiding aan rechters. Hij bemerkte dat er in de samenleving veel vragen leven over strafrecht. Op heldere manier geeft Meijer inzicht in dilemma’s waarmee strafrechters te maken hebben. Hoe hak je de knoop door in ernstige strafzaken met een ontkennende verdachte? Waarom krijgt een serieverkrachter geen levenslang? Hoe kan het dat een draaideurcrimineel wederom wegkomt met een taakstraf-je? Strafrechters worden vaak weggezet als te soft. In STRAFRECHT? LEVENSECHT! brengt Meijer het strafrecht dichter bij de burgers door op indringende en overtuigende wijze antwoord te geven op hun vragen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Gerlof Meijer op donderdag 10 oktober 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00 per stuk.

Dulfer Plays Blues

Nederlands bekendste saxofonist, Hans Dulfer, brengt een levendige muziekshow rond bluesgenie Lead Belly. Deze kleurrijke zanger heeft een grote invloed op de popmuziek. Hij inspireerde onder meer Nirvana, Frank Sinatra, Van Morrison en Elvis en is de man achter oerhits als ‘Black Betty’, ‘Midnight Special’ en ‘Goodnight Irene’. In deze theatertour onthult Dulfer het effect van de blueslegende op zijn eigen muziek, bijgestaan door onder meer zangeres Dorona Alberti, gitarist-extraordinaire Jerome Hol, drumfenomeen Cyril Directie, Hammondorgelmeester Bas van Lier en baritonsaxofonist en verteller Koen Schouten. Dulfer gaat met vrije geest het repertoire van Lead belly te lijf, vergezeld van een portie sappige verhalen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Hans Dulfer op zaterdag 12 oktober 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 25,00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.