GemeenteBelangen wil JOP in Raalte meer hufterproof maken

RAALTE – De jongerenontmoetingsplek in park Drostenkamp in Raalte moet meer hufterproof worden. Dat vindt GemeenteBelangen Raalte.

Bij een brand op 7 oktober raakte de JOP beschadigd. De gemeente wil de schade herstellen, maar GemeenteBelangen vraagt zich af of dat verstandig is. De voorkeur van de partij gaat uit naar een ‘JOP-container’, die bovendien flexibeler kan worden ingezet, aangezien deze verplaatsbaar is.

GemeenteBelangen vraagt het college om te onderzoeken of er betere opties zijn dan het herstellen van de schade.

9 REACTIES

 1. Ik zeg die gastjes eens goed aanpakken. Hufterproof mag niet nodig zijn. Je pist toch ook niet in je eigen bed voor je gaat slapen?

 2. Ik zou zeggen. Bouw er samen een ding met de jongeren. Als hem zelf hebben gebouwd zijn ze er hopelijk ook zuiniger op. Mooie klus voor de jongerenwerker. Ennnuhh het had gewoon een peuk kunnen zijn. Ik heb nergens gelezen dat her brandstichting was.

 3. Wat denk je van al die rotzooi in het park plastic blikjes enz enz
  Komt de salcon het telkens op ruimen! Wekelijks.
  Belachelijk .
  Geef de jeugd een voorbeeld
  weg met dat hok in een park.
  Kan de gemeente geld besparen vinden ze zo belangrijk toch.?

 4. WEG met dat hok in het park.
  Ze gooien er van alles neer plastic, blikjes. Enz enz .
  En de gemeente medewerkers maar weer op ruimen ,wekelijks.!
  De gemeente wil toch bezuinigen .
  Nu dan hier het goede voorbeeld ,toch!

 5. Beetje kortzichtig Willem, dan gaat men wel elders hangen en ontstaat daar de troep. Nu in ieder geval op een centrale plek. De JOP dus lekker laten staan. Samen met jeugd weer opbouwen een leuk idee, alleen wisselt de jeugd van jaar tot jaar. Datzelfde argument geldt ook voor “even keihard aanpakken”, het leereffect is zeer beperkt. Klaarblijkelijk is de jeugd in een bepaalde leeftijdscategorie gewoon bijzonder balorig. En elk jaar weer een nieuwe lichting aan het front. Ga daar maar aan staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.