Gemeente Olst-Wijhe presenteert definitieve plannen voor wijk Olstergaard

WIJHE -Samen met de toekomstige bewoners van Olstergaard heeft de gemeente Olst-Wijhe een plan gemaakt voor een unieke wijk in Olst. Er zijn plannen om een buurt te realiseren die focust op natuur, het landschap, cultuurhistorie en klimaatverandering. In de wijk worden unieke, duurzame woningen gebouwd.

Het definitieve ontwerp van Olstergaard is te zien voor geïnteresseerden. Op 28 oktober is men tussen 19.30 en 20.30 welkom op de eerste verdieping in het Holstohus in Olst om het plan te bekijken en vragen te stellen.

Vaststellen plan

De gemeenteraad toetst in december het definitieve ontwerp van de wijk aan de doelstellingen, ambities en de financiële kaders. Er volgt dan ook een besluit over de realisatie van het plan.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.