Gaslekkage aan de Almelosestraat in Raalte

RAALTE – De brandweer van Raalte werd maandagavond rond half 10 opgeroepen voor een vreemde lucht aan de Almelosestraat ter hoogte van Raab Karcher. Terplekke bleek het te gaan om een gaslekkage. Omdat vlak bij de plek een hoge druk leiding loopt van de Gasunie was even onduidelijk of de lekkage daar van afkomstig was, maar Enexis kon later bevestigen dat het om een gewone gasleiding ging.

Eén rijbaan van de Almelosestraat is ter hoogte van de Enkstraat afgeloten. Dit zal de rest van de avond en waarschijnlijk ook nog wel het begin van de nacht zo blijven. Het verkeer kan er wel gewoon langs.

Foto’s Arnold Roolvink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.