Fysiotherapie Salland doneert 1.750 euro aan Hospice De Cirkel

RAALTE – De inzamelingsactie voor Hospice de Cirkel die Fysiotherapie Salland had gekoppeld aan de opening van de nieuwe locatie heeft maar liefst 1.750 euro opgebracht. Sven Wentink overhandigde recentelijk namens Fysiotherapie Salland de cheque aan Klaas Koekkoek (voorzitter) en Meep Bouw (penningmeester) van De Cirkel.

De nieuwe locatie van Fysiotherapie Salland aan de Vrieswijk 5 werd 13 september feestelijk geopend door wethouder Wout Wagenmans. Diverse relaties, collega’s, buren, huisartsen en familieleden kwamen langs. Tijdens het openingsweekend werd geld ingezameld voor het goede doel. “We hoefden daarover niet lang na te denken”, vertelt Sven Wentink. “Het Hospice, met Salland als achterland, is een prachtig instituut waar we ons als zorgverleners nauw verbonden mee voelen. Bovendien zijn onze oud-collega’s Mark en Dinie Pieters actief betrokken bij het Hospice.”

De drukbezochte receptie vormde de aftrap van een weekend waarin de praktijk de deuren opende voor het publiek. “In deze moderne en energiezuinige locatie kunnen we onze cliënten goed ontvangen”, aldus Sven. Daarnaast is het team ook uitgebreid met kinderfysiotherapeute Klasina Klein Lebbink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.