FilmHuisRaalte met Woman at War

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 18 oktober de IJslandse film ‘Woman at War’ (‘Kona fer i Strid’) in de filmzaal van het Annahuis.

Het verhaal handelt over Halla, een vijftigjarige, onafhankelijke vrouw. Ze leeft ogenschijnlijk een rustig bestaan, maar ze leidt een dubbelleven als radicale milieuactivist. In haar eentje verklaart ze de oorlog aan de lokale aluminiumindustrie om de IJslandse hooglanden te beschermen.

Maar net op het moment dat ze haar grootste en meest gedurfde operatie op touw zet, ontvangt ze een onverwachte brief: haar aanvraag voor het adopteren van een kind wordt eindelijk ingewilligd. Ze besluit nog één laatste genadeklap uit te delen aan de aluminiumindustrie. En dat blijft niet zonder gevolgen.

Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn verkrijgbaar bij de Parabool. Tickets reserveren kan via staging2.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.