Film Anders Bekeken opnieuw in Holstohus

OLST – De film ‘Anders Bekeken’ wordt op zondagmiddag 27 oktober opnieuw vertoond in het Holstohus.

Vele Sallanders werkten mee aan de totstandkoming van de film die in het voorjaar werd opgenomen in Olst en Deventer. De belangstelling voor de feestelijke première in Olst was zo groot, dat velen daar niet bij konden zijn.

In ‘Anders bekeken’ raakt een dorp vol mensen met een beperking uit balans wanneer er zich een ‘normaal gezin’ vestigt. En binnen korte tijd komen er nog meer van hun soort in het dorp wonen. Veel dorpsbewoners hebben moeite met die nieuwelingen en zijn bang voor veranderingen. Hun protestactie heeft onverwachte gevolgen.

Regisseur van de film is Luisella Lai en voor de opnamen en montage zorgde de Videogroep Olst-Wijhe. Honderden spelers, figuranten, en andere vrijwilligers waren betrokken bij de totstandkoming van deze film. Aanvang is om 15.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Reserveren (uiterlijk 25 oktober) is mogelijk via videogroep@concepts.nl.

https://staging2.youtube.com/watch?v=hORRe1AQ4CQ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.