Fietsexcursie Landgoederen IJssellandschap

SALLAND – Ananassen kweken op een Sallands landgoed? Ja echt, Pierre Gustav Voute, een rijke zonderlinge Fransman heeft het geprobeerd op de Haere in Olst. Dit soort weetjes wordt verteld tijdens de Fietsexcursie Landgoederen op zondag 20 oktober.

De tocht start in Deventer. Van daaruit fietsen de deelnemers onder begeleiding van gidsen langs de landgoederen van IJssellandschap naar Olst. Aan de hand van de verhalen van twee illustere bewoners van landgoed Rande en De Haere ontdekken ze de sporen van het verleden.

De excursie eindigt op de Haere. Hier is gelegenheid om te genieten van het landgoed en/of te borrelen om daarna op eigen gelegenheid weer richting huis te fietsen. Vertrek is om 13.00 uur bij de oude Deventer begraafplaats ter hoogte van de Diepenveenseweg 1 in Deventer. De fietsexcursie heeft een lengte van circa 25 kilometer duurt circa drie uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro inclusief koffie/thee bij Hotel Gaia. Aanmelden kan via j.nieboer@ijssellandschap.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.