Extra filmmiddag met documentaire over buddyhonden

OLST – Filmhuis Olst presenteert op zondag 13 oktober een extra filmmiddag in het Holstohus. Op het programma staat de documentaire ‘Buddy’. Die handelt over de speciale band tussen mensen en hun hulphond.

Voorafgaand aan Buddy vertelt Nelis Jutte wat Thimo, zijn buddyhond, voor hem betekent. Nelis heeft in zijn vroegere werk veel nare dingen meegemaakt. Daardoor kreeg hij PTSS. Zijn eerste levensjaar bracht Thimo door op de Boskamp, bij een puppy-pleeggezin. In een huis-aan-huisblad verschenen columns over de belevenissen van Thimo, later gebundeld in een boekje.

Na 5 jaar keert Thimo terug in Olst en vertelt Nelis over het werk van de hond. Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro (leden van ’t Nut 5,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.