Home / Sallandcentraal / Expositie Erik Neimeijer in HOFtheater

Expositie Erik Neimeijer in HOFtheater

RAALTE – Erik Neimeijer exposeert tot eind januari een selectie van zijn werk in het HOFtheater in Raalte. Neimeijer is rockmuzikant en schilder van grote kleurrijke schilderijen.

Zijn vurige afbeeldingen van gokkende mannen, muzikanten, vliegtuigen, stieren, snelle auto’s, geliefden en tropische taferelen hebben een Caribische vibe en een losse, maar zeer herkenbare stijl.

Neimeijer (1982) studeerde af als psycholoog, maar speelt gitaar en zingt in de rockband Bökkers. In de zomer van 2017 had hij zijn eerste kunsttentoonstelling en begon hij te exposeren in verschillende Nederlandse (en Caribische) galerieën op dezelfde non-stop manier als hij zijn muziek maakt.

Afgelopen zomer opende een grote solo-expositie in het Herman Brood Museum in Zwolle. Daarnaast zijn zijn werken te zien in de DAC Gallery in Griekenland en in december tijdens Art Basel in Miami in Florida.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.