Eerste workshops van Raalte Plukt

RAALTE – Raalte Plukt heeft zich begin deze maand aan het publiek gepresenteerd en start nu met de eerste activiteiten. De nieuwe organisatie richt zich op het inrichten van plukstroken met eetbaar groen in de wijken. Eerst in de Blekkerhoek en vervolgens in de binnentuin van ZGR Swaenewoerd.

Daarnaast wil Raalte Plukt! ook de inwoners van Raalte inspireren om hun eigen tuin te vergroenen. Daartoe presenteert Raalte Plukt op woensdagavond 23 oktober (19.00-21.00 uur) en zaterdagochtend 2 november (10.00-12.00 uur) twee workshops. De deelnemers gaan aan de slag met het ontwerpen van de eerste plukstrook en kunnen inspiratie opdoen om hun eigen tuin te vergroenen en aan te vullen met eetbare elementen. Beide workshops vinden plaats bij Buurtcentrum de Buut in Raalte. Deelname is gratis inclusief koffie/thee/water en iets lekkers. Iedereen is welkom.

Aanmelding via post@raalteplukt.nl met vermelding van de datum. Neem een plattegrond van de eigen tuin mee. Zie verder staging2.raalteplukt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.