Don Kozakkenkoor weer naar Heino

HEINO – Het wereldberoemde Don Kozakkenkoor treedt op zaterdag 26 oktober weer op in de Nicolaaskerk in Heino. Het Heino’s Mannenkoor, verzorgt die avond een kort gastoptreden.

Het Don Kozakkenkoor, dat onder leiding staat van Wanja Hlibka, trad in november 2015 voor het laatst op in Heino. Met het Heino’s Mannenkoor onder leiding van Jeroen Hulshof bestaat een goede band. Het Don Kozakkenkoor treedt wereldwijd op in concertzalen, maar de leden vinden het contact met het publiek in een kleine kerk als de Nicolaaskerk ook plezierig.

Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten (à 18 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Dorpshuus en De Smulbaai in Heino, Intersport in Raalte en Mico Mode in Wijhe. Daarnaast kan men ook aankloppen bij de leden van het Heino’s Mannenkoor. ’s Avonds aan de kassa kosten kaarten 20 euro.

Zie ook staging2.heinosmannenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.