De muziek van Queen in Nicolaaskerk

HEINO – Zaterdagavond 12 oktober komt de muziek van Queen weer tot leven in de Nicolaaskerk in Heino. The Great Queen Rats uit Italië brengt deze avond een muzikale tributeshow met klassieke nummers als ‘We will rock you’, ‘We are the Champions’, ‘Somebody to love’ en ‘I want to break free’ en ‘Bohemian Rhapsody’.

De huidige line-up van de Great Queen Rats wordt gevormd door Emanuele Richiusa (zang en piano), Paul Colella (drums en zang), Lorenzo Billeri (bas en zang) en Simon Tollis (gitaar en zang). Zij treden op over de hele wereld. Alle details waarmee Queen wereldfaam verwierf, zijn in de show terug te vinden; de kostuums, de instrumenten, de originele looks van de vier bandleden maar vooral ook de originele sound.

Het optreden in de Heinose Nicolaaskerk wordt georganiseerd door Stichting Live Music Heino. Aanvang is om 21.00 uur; de kerk is geopend vanaf 20.00 uur. Kaarten à 17,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Smulbaai in Heino en Schulten Lederwaren in Raalte. Mits niet uitverkocht kosten kaarten aan de kassa 22,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.