DA meest toegankelijke winkel van Wijhe

WIJHE – DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin in Wijhe is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot de ‘meest toegankelijke winkel van Wijhe’. De verkiezing was in het kader van de Week van de Toegankelijkheid (van 7 tot 11 oktober) georganiseerd door de Adviesraad Samenleving Olst-Wijhe.

Vertegenwoordigers van de adviesraad verrichtten die dag samen met cliënten van Ygdrasil een winkelschouw in Wijhe. Daarbij letten zij bijvoorbeeld op de ruimte in de winkel, de pinautomaat en de hoogte van de winkelbalies.

In totaal werden veertien winkels beoordeeld, waarvan er uiteindelijk vijf winkels werden genomineerd voor de prijs. Dat waren Albert Heijn, Visser woninginrichting, Elektrocentrum, de Boni en DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin. Na zwaar beraad kwam uiteindelijk de DA Drogisterij als winnaar uit de bus. Wethouder Herman Engberink reikte de oorkonde en de bijbehorende bloemen uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.