Cursus voor ouders van kinderen met verslavingen

RAALTE – Tactus biedt vanaf vrijdag 15 november de cursus ‘Help, mijn kind kan niet zonder’ aan in Raalte. Die is gericht op ouders van kinderen tussen de 12 en 23 jaar die (beginnende) verslavingen vermoeden (alcohol, drugs, overmatig gamen of gokken) bij hun kinderen.

Ouders en opvoeders halen vaak alles uit de kast om ervoor te zorgen dat hun kind het ongewenste gedrag van middelengebruik, gamen of gokken staakt. Dit vreet energie, kost slapeloze nachten en het levert vaak nauwelijks iets op. Ouders voelen zich vaak machteloos en het probleem lijkt alleen nog maar groter te worden. Gedurende vier ochtenden en een terugkommoment reikt Tactus handvatten aan.

Aanmelden voor deze cursus kan via de aanmeldlink op de homepage van tactus,nl (kies bij regio voor Stedendriehoek).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.