Cursus reanimatie van Rode Kruis Salland Midden

RAALTE – Bij het gebouw Helpende Handen aan de Westdorplaan in Raalte komt binnenkort een AED te hangen. Om zoveel mogelijk mensen te leren omgaan met deze AED organiseert de Rode Kruis-afdeling Salland Midden in het najaar een cursus reanimatie in Raalte.

De deelnemers leren in korte tijd hoe ze moeten handelen bij een reanimatie, inclusief gebruik van de AED. Daarbij is er aandacht voor de veiligheid van het slachtoffer, de beoordeling van zijn/haar toestand, alarmering van de hulpdiensten, reanimatie en gebruik van de AED. Bij goed gevolg krijgt de deelnemer een Reanimatiecertificaat (twee jaar geldig) en een minigids Reanimatie & AED.

Voor meer informatie mail naar jbesten@rodekruis.nl en/of secretariaatsallandmidden@rodekruis.nl. Iedere deelnemer dient zich individueel in te schrijven onder eigen naam én eigen e-mailadres. Inschrijven kan via: secretariaatsallandmidden@rodekruis.nl, mob 06-26824750 of tel. 0572-354764.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.