Cu & Cu heeft last van regen, ‘maar iedereen is tevreden’

RAALTE – De schade viel, gezien het slechte weer, nog wel mee, vindt de organisatie van het Cu & Cu festival dat afgelopen weekend plaatsvond in Raalte. Hoewel op zaterdagmiddag enkele programmaonderdelen van straattheaterfestival StreetLive in verband met het weer moesten worden stilgelegd, is de organisatie tevreden over het verloop van het festival.

“We hadden veel mensen die de verschillende locaties bezochten. Iedereen was tevreden. In de Plaskerk en het Tolhuisje was het best druk. Het Bierfestival had natuurlijk wel last van het weer. Mensen die op het laatste moment afhaakten, maar de vaste liefhebbers waren er allemaal wel. Het had gekker gekund!”

Annet van Raalten schoot deze foto op zaterdagmiddag tijdens StreetLive.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.