Concert organist Evert van de Veen in Kruisverheffing

RAALTE – Organist Evert van de Veen geeft op vrijdagavond 25 oktober een concert in de Basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. De organisatie is in handen van de concertcommissie van het Adema-orgel. Die hield deze zomer onder de titel ‘Romantiek op de Zomeravond’ ook al een geslaagde serie concerten in de basiliek.

Evert van de Veen biedt die avond zijn nieuwste cd ter verkoop aan. Een opname van Belgische en Franse werken op het onlangs gerestaureerde Cavaillé-Coll in de Notre Dame d’Ateuil in Parijs. Tijdens het concert zullen enkele van deze composities ook te horen zijn. Aanvang is om 20.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.