Concert Martin Mans en Carina Bossenbroek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist Martin Mans en panfluitiste Carina Bossenbroek verzorgen op zaterdag 12 oktober een herfstconcert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld.

Martin Mans begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten. Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band. Hij leidt de mannenensembles The Martin Mans Formation en de Urker Mans Formatie. Zeer bijzonder is zijn dirigentschap van het Canadese Mannenkoor The Voice of Liberty.

Hij krijgt versterking van Carina Bossenbroek (1993) die geldt als een groot talent op de panfluit. Op het programma staan werken van onder andere M. Mans, M. Leclerc, A. Piazolla en filmmuziek van ET Paul en E. Morricone.

Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten (à 15 euro) zijn verkrijgbaar via 0572-371838 (Huetink), adhuetink@gmail.com of staging2.huetink-royalmusic.nl. De entreeprijs is inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.