Home / Sallandcentraal / Co-Workfriday in De Waarmakerij

Co-Workfriday in De Waarmakerij

RAALTE – Het Startersloket presenteert op vrijdag 25 oktober de tweede editie van de Co-Workfriday. Een nieuw initiatief dat maandelijks plaatsvindt. Ondernemers kunnen van 9.00 tot 17.00 uur flexwerken en andere ondernemers ontmoeten in De Waarmakerij aan de Koestraat 20 in Raalte (eerste verdieping).

Een hele dag blijven is mogelijk (neem een laptop mee), maar gewoon even naar binnen lopen ook. Een mooie mogelijkheid om op een ongedwongen manier contacten te leggen en samen te werken. Tussen 12.30 en 13.30 uur bestaat de mogelijkheid om mee te lunchen. De onkosten bedragen dan 2,50 euro; vooraf opgeven via hallo@startersloketraalte.nl.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.