Co-Workfriday in De Waarmakerij

RAALTE – Het Startersloket presenteert op vrijdag 25 oktober de tweede editie van de Co-Workfriday. Een nieuw initiatief dat maandelijks plaatsvindt. Ondernemers kunnen van 9.00 tot 17.00 uur flexwerken en andere ondernemers ontmoeten in De Waarmakerij aan de Koestraat 20 in Raalte (eerste verdieping).

Een hele dag blijven is mogelijk (neem een laptop mee), maar gewoon even naar binnen lopen ook. Een mooie mogelijkheid om op een ongedwongen manier contacten te leggen en samen te werken. Tussen 12.30 en 13.30 uur bestaat de mogelijkheid om mee te lunchen. De onkosten bedragen dan 2,50 euro; vooraf opgeven via hallo@startersloketraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.