Classic Races trekken ondanks regen toch nog 1.200 bezoekers

LUTTENBERG – Het weer was afgelopen zaterdag de grote spelbreker in Luttenberg. Een constante grijze wolkenmuur zorgde voor een even zozeer constante regenval tijdens de Classic Races.

Toch stonden er naar schatting zo’n 1.200 betalende bezoekers langs de Luttenbergring. Zij zagen diverse bekende coureurs van weleer aan zich voorbij trekken, zoals Jon Ekerold (die in 1980, als onafhankelijk rijder – dus zonder steun van een fabriek – wereldkampioen werd in de 350 cc-klasse), Donnie McLeod, Theo Bult, Bert Smit, Hans Koopman en Marcel Ankoné.

Door het grote deelnemersveld (225 in totaal, van wie sommigen in meerdere klassen uitkwamen) en steun van diverse sponsors had het evenement echter een stevige financiële basis. De organisatie kijkt dan ook al weer vooruit naar volgend jaar. “Jammer van het weer, maar we zijn wel tevreden. De reacties zijn ook enorm goed. Een coureur liet weten kaakpijn te hebben van de permanente grijns op zijn gezicht”, vertelt de organisatie.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.