CDA wil opheldering over drugsdeals in gemeente Raalte

RAALTE – CDA Raalte uit zijn grote zorgen over drugsdeals en drugsgebruik in de gemeente Raalte. De partij stelt vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

Het CDA wil weten of het college voldoende zicht heeft op het drugsgebruik onder jongeren in de gemeente Raalte. Volgens berichtgeving van RTV Oost vindt het dealen plaats op plekken plaats waar jongeren zich veilig moeten voelen en zich beschermd weten.

Onlangs publiceerde RTV Oost dat een criminele jeugdbende zeker 170 adressen in en rond Zwolle voorziet van allerlei soorten drugs. Een van de plekken waar pakketjes cocaïne werden afgegeven, was het sportpark van VV Heino.

Foto: Pixabay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.