Cabaret, eerbetoon aan overleden popsterren en opera in Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater presenteert het komende weekend drie voorstellingen. Op vrijdag 1 november is comedian Alex Ploeg te gast, op zaterdag 2 november volgt een concert in het teken van de vele bekende popmusici die in 2016 zijn overleden en op zaterdag 3 november laat de bekende operazangeres Francis van Broekhuizen haar kunnen horen.

Comedytrain-lid Alex Ploeg won de Publieksprijs van Cameretten en was als comedian ook te zien in het sketchprogramma Klikbeet en in het tv -programma Foute Vrienden. In zijn debuutvoorstelling Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en gitaarliedjes op het publiek af. Alex weigert het al jaren om volwassen te worden. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Een succesvolle mislukking. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro per stuk.

Onder leiding van Danny Sahupala brengen Shirma Rouse, Buddy Vedder, Nurlaila Karim en Marlayne Sahupala op zaterdag een eerbetoon aan 2016. Het jaar waarin diverse grootheden uit de wereld van de popmuziek zijn overleden; Prince, David Bowie, George Michael, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten met een geweldig repertoire. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah; het is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die tijdens het concertprogramma ‘The Legends We’ve Lost’ voorbij zullen komen. De band staat onder leiding van topmuzikant Danny Sahupala. Aan het concert is ook een speciale Facebook- en Instagramactie gekoppeld (zie kader). Er zijn nog staplaatsen beschikbaar. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23,50 euro per stuk.

Francis van Broekhuizen, zondagmiddag te gast in het Hoftheater, is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon. Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital. De voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt. Haar motto: ‘Bij twijfel hard zingen!’ Aanvang is om 15.00 uur. Tickets kosten 19,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.