Home / Sallandcentraal / Bridgen voor Unicef in BijRipperda

Bridgen voor Unicef in BijRipperda

OLST – Bridgeclub Olst houdt op zondag 10 november de jaarlijkse Unicef Bridgedrive in BijRipperda in Den Nul. Het gaat om een bridgetoernooi (met loterij), waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor Unicef. Deze organisatie wil het geld gebruiken voor een betere toekomst voor de 20.000 jongeren in vluchtelingenkampen in Jordanië.

Vanaf 13.30 uur (deuren geopend vanaf 13.00 uur) worden er zes rondes van vier spellen gebridged. Na afloop bestaat er gelegenheid om deel te nemen aan een buffet. Inschrijving via deze website. Deelname aan het bridgetoernooi kost 10 euro per persoon; voor het buffet betaalt men 15 euro per persoon extra. Wel graag deelname per paar. Het geld (20 euro per paar voor het toernooi en inclusief het buffet 50 euro) kan men overmaken op rekeningnummer NL26RABO0139211950 van Bridgeclub Olst o.v.v. Unicef Bridge.

Er is een verloting van prijzen die door veel winkeliers uit Olst, Wijhe, Deventer en Diepenveen ter beschikking zijn gesteld. Loten zijn verkrijgbaar in de zaal. Tevens wordt er door Unicef een midweek Duinrell verloot onder alle deelnemers. Voor meer informatie mail naar: nieskebeijerbridge@gmail.com.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.