Home / Sallandcentraal / Bolster wint schoolvolleybaltoernooi

Bolster wint schoolvolleybaltoernooi

RAALTE – Een team van de Bolster in Raalte heeft afgelopen donderdag het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi van Salvora in Raalte gewonnen. Het team mag door naar de regiofinales. Daarnaast werd het podium beklommen door het team van de Esmoreit uit Luttenberg dat tweede werd en dat van de St. Jozefschool uit Nieuw Heeten dat de derde plek bemachtigde. Het team van de Bolster 3 werd vierde. De Antoinusschool uit Mariënheem won de Fair Play prijs, die ook dit jaar beschikbaar werd gesteld door Sportbedrijf Raalte ter promotie van sportief gedrag.

Lees ook

Lid van Aero Club Salland omgekomen bij zweefvliegtuigongeluk in Duitsland

REGIO – Een van de twee Nederlandse zweefvliegers die zaterdagmiddag is omgekomen bij een vliegtuigongeluk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.