Boeren uit Salland massaal naar Den Haag voor demonstratie

SALLAND / DEN HAAG – Vanuit het hele land trekken boeren vandaag naar Den Haag om te demonstreren. Het doel is om de politiek, de media en de maatschappij wakker te schudden. Boeren zijn het zat dat ze de schuld krijgen van zaken als klimaatverandering en de stikstofcrisis.

Ook vanuit Salland en het Vechtdal zijn boeren vanochtend in alle vroegte vertrokken richting het Malieveld. Daar mogen 75 trekkers op, maar boeren trekken zich niets aan van die limiet. Ondertussen is het op de snelwegen de drukste ochtendspits ooit.

Foto: Flierman Averlo uit Schalkhaar vertrok vanochtend om 02.30 uur. Rond 11.00 uur bereikten ze Den Haag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.