Bijeenkomsten in teken van samengestelde gezinnen

RAALTE – De Kern in Raalte presenteert de komende maand drie themabijeenkomsten over (en voor) samengestelde gezinnen. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor nieuwe partners die (bijvoorbeeld na scheidingen) hun gezinnen samenvoegen. Dat gaat niet altijd vanzelf en is soms een bron voor problemen bij alle betrokken en niet in de laatste plaats voor de kinderen.

In drie themabijeenkomsten krijgen de deelnemers handvatten en tips om de vraagstukken uit hun gezinnen aan te pakken. Voor een deel is dat de kennis en ervaring van de sociaal werker van De Kern, maar minstens zo belangrijk is het dat de deelnemers hun problemen en oplossingen aan elkaar doorgeven. Dat doen zij aan de hand van drie hoofdthema’s: rollen in het gezin, afspraken maken en omgaan met het nieuwe gezin en het kind. De themabijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagen 29 oktober, 19 november en 3 december van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Kulturhus in Raalte. Deelname is gratis.

Aanmelden kan bij de sociaal werkers van De Kern, Anneke Krijgsheld en Roelien van Lenthe via a.krijgsheld@stdekern.nl of 0570 – 547300.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.