Cheque van 380 euro voor hospice in Raalte

RAALTE – De bewoners van de Dahliastraat in Raalte hebben onlangs een cheque van 380 euro overhandigd aan Hospice de Cirkel. Het gaat om de opbrengst van de rommelmarkt die was georganiseerd in het kader van de Nationale Burendag op zaterdag 28 september.

De vrijdag ervoor trokken leden van de organiserende werkgroep met drie aanhangers door de buurt om spullen te verzamelen die op de rommelmarkt tegen een gering bedrag verkrijgbaar waren. Een gezellige ontmoetingsmogelijkheid om de buren beter te leren kennen en met het doel de opbrengst ten goede te laten komen aan Hospice de Cirkel, dat vlak in de buurt staat. Klaas Koekoek nam de cheque namens De Cirkel in ontvangst. De actie werd mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, gemeente Raalte, WijZ welzijn en SallandWonen.

Op de foto van links naar rechts: Klaas Koekoek van de Cirkel en de werkgroepsleden Ingrid Walraven en Hans Baelemans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.