Avond in Lemele over voorwerpen en hun verhaal

LEMELE – De Raad van Kerken presenteert op woensdag 13 november een speciale praatavond in gebouw De Schakel in Lemele. Het is de bedoeling dat de deelnemers wat meer vertellen over door hen meegebrachte voorwerpen. Ieder mens hecht zich aan bepaalde voorwerpen. Je weet wel: dat vaasje, dat nog van je oma was; dat stuk gereedschap, waar je vader altijd mee werkte of dat grappige moederdagwerkje, dat je oudste zoon ooit voor je maakte in de eerste klas. Zulke voorwerpen hebben voor een ander helemaal geen waarde, maar voor de eigenaar zelf des te meer. Vaak zit er ook nog een mooi verhaal aan vast. Iedereen is welkom om zijn/haar verhaal over een bijzonder voorwerp te vertellen. Aanvang is om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.