Averell D in BijRipperda

DEN NUL – Op zaterdag 2 november vindt de eerste editie van ‘Eigen Rock all over Den Nul’ plaats in BijRipperda. Op het programma staan optredens van twee bands uit de regio: Averell D en in het voorprogramma Dr. Walcott Medicine Show.

Averell D, met leden uit Den Nul en Olst, speelt covers van onder andere Anouk, Direct, Tina Turner, Bruce Springsteen, Kings of Leon, Live, Pink en AC/DC . De band bestaat uit zangeres Ellen Jannink, Mischa Preuter, Willem Harleman, Gert Verwoolde en Gerolt Feikens. Erik van der Velden maakt deze avond zijn debuut achter de toetsen. De rockband Dr. Walcott Medicine Show bestaat uit enkele muziekveteranen.

Aanvang is om 21.00 uur. De entree bedraagt 10 euro (inclusief Ripperda-Burger). In de voorverkoop betaal je 2,50 euro minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.