Antoinusschool wint Fair Play-prijs schoolvolleybal, Bolster winnaar toernooi

RAALTE – Afgelopen donderdag stond sportcentrum Tijenraan in Raalte weer vol met fanatieke jongens en meisjes die meededen aan het jaarlijkse schoolvolleybal, dat georganiseerd werd door volleybalvereniging Salvora uit Raalte. De winst van het schoolvolleybaltoernooi ging deze editie naar het team van de Bolster 2 uit Raalte, dat ook doorstroomt naar de regiofinales. De Antoinusschool uit Mariënheem won de Fair Play-prijs, die ook dit jaar beschikbaar werd gesteld door Sportbedrijf Raalte ter promotie van sportief gedrag.

Ook dit toernooi viel het eerlijke spel en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams weer op. Zo werden na afloop van elke wedstrijd netjes de handen van de tegenstander geschud om elkaar te bedanken en de winnaars te feliciteren. Ook was er veel respect voor de (vrijwillige) scheidsrechters die namens Salvora de wedstrijden floten. De scheidsrechters kenden de verschillende teams punten toe op basis van een aantal scores, zoals respectvol gedrag, op tijd zijn, houden aan regels en taalgebruik. Uiteindelijk behaalden de leerlingen van de Antioniusschool dit toernooi de meeste punten en namen daardoor de Fair Play beker mee naar Mariënheem.

Naast het team van Bolster 2 werd het podium beklommen door het team van de Esmoreit uit Luttenberg dat tweede werd en de St. Jozefschool uit Nieuw Heeten dat de derde plek bemachtigde. Het team van de Bolster 3 werd vierde.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.