Andre Jansen van Maan Group in race voor titel Ondernemer van het jaar

ZWOLLE – Andre Jansen, directeur van de Maan Group in Raalte, is in de race voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ van de Regio Zwolle. Zijn nominatie werd vorige week bekend gemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres op Urk. Gemeenten en ondernemersverenigingen konden kandidaten aandragen.

De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropoolregio Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres). De prijsuitreiking vindt op donderdag 12 december plaats in Theater de Spiegel in Zwolle. Naast Jansen zijn ook Wycher Bakker (Eurom), Arend-Jan Horst (AKROH Industries BV) genomineerd. De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de prijs naar huis. Op de landelijke Dag van de Ondernemer, vrijdag 15 november, gaat de stemmodule open voor het publiek. Via de Regio Zwolle Connect app kan er tot en met 11 december gestemd worden. De stemmen van de vakjury tellen voor twee-derde deel; die van het publiek voor een-derde.

Zie verder staging2.ondernemersprijsregiozwolle.nl of staging2.regiozwollecongres.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.