Alzheimer Café in Raalte

RAALTE – Op 5 november is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café Raalte. Deze avond staat in het teken van Veiligheid en vrijheid. Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

Jan Heining zal deze avond verzorgen. Iedereen die te maken heeft met dementie krijgt te maken met dilemma’s met betrekking tot vrijheid en veiligheid. We laten verschillende filmpjes daarover zien. In deze avond staat inspiratie, informatie en het gesprek over dit onderwerp centraal.

Het ‘Alzheimer Café’ vindt plaats in Het Anna Huis aan De Plas 8 in Raalte. Inloop start om 19.00, het programma begint om 19.30. Neem voor meer informatie contact op via alzheimercafe.raalte@outlook.com

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.