Actieavonden Mooiman voor Movember

RAALTE – Barbershop Mooiman in Raalte houdt op de zaterdagen 2 en 30 november twee avonden om geld in te zamelen voor de Movember Foundation. Deze organisatie richt zich op de bestrijding van prostaat- en teelbalkanker en het bevorderen van de geestelijke gezondheid van mannen.

Mannen en vrouwen kunnen zich die avonden voor (minimaal) 20 euro laten behandelen door de kapsters van MooiMan. Die avonden zijn er ook lootjes te koop en staat er een rad van fortuin. Ondertussen kunnen de bezoekers genieten van een hapje en een drankje en muziek. Opgave vooraf is niet nodig. De deuren zijn beide avond geopend van 17.00 tot 21.00 uur.

De avonden worden mede mogelijk gemaakt door MooiBijKarin, Sick Communication, Hotel de Zwaan, de Zuivelhoeve, Dierckxsens, Knock Knock en Ter Haar Mode.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.