Home / Sallandcentraal / Actieavonden Mooiman voor Movember

Actieavonden Mooiman voor Movember

RAALTE – Barbershop Mooiman in Raalte houdt op de zaterdagen 2 en 30 november twee avonden om geld in te zamelen voor de Movember Foundation. Deze organisatie richt zich op de bestrijding van prostaat- en teelbalkanker en het bevorderen van de geestelijke gezondheid van mannen.

Mannen en vrouwen kunnen zich die avonden voor (minimaal) 20 euro laten behandelen door de kapsters van MooiMan. Die avonden zijn er ook lootjes te koop en staat er een rad van fortuin. Ondertussen kunnen de bezoekers genieten van een hapje en een drankje en muziek. Opgave vooraf is niet nodig. De deuren zijn beide avond geopend van 17.00 tot 21.00 uur.

De avonden worden mede mogelijk gemaakt door MooiBijKarin, Sick Communication, Hotel de Zwaan, de Zuivelhoeve, Dierckxsens, Knock Knock en Ter Haar Mode.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.