Bijna 1000 euro voor opknapbeurt aanhanger Gehandicapten Adviesraad Raalte

RAALTE – De Gehandicapten Adviesraad Raalte mocht op 25 september een cheque van 950 euro in ontvangst nemen van Stichting Goede Doelen van Univé Stad en Land. Ook wethouder Gerria Toeter van de gemeente Raalte was daarbij van de partij.

Het bedrag is gebruikt voor het verbeteren, repareren en opknappen van de aanhangwagen van de Gehandicapten Adviesraad. Daarmee trekken vrijwilligers van de stichting langs basisscholen om voorlichting te geven over de omstandigheden waarin mensen met een beperking kunnen komen te verkeren. Daarnaast geeft de stichting gevraagd en ongevraagd advies over bouwkundige voorzieningen in openbare gebouwen en kunnen mensen met een beperking aankloppen voor advies over hulpmiddelen en voorzieningen.

De stichting krijgt elk jaar een financiële bijdrage uit het potje Waarderingssubsidie van de gemeente. De bijdrage van Stichting Goede Doelen vormt een welkome aanvulling op het krappe budget.

Op de foto van links naar rechts: Ruud Grabijn, voorzitter GAR, Ferdinand Sluimer van Stichting Goede Doelen, wethouder Gerria Toeter en mevrouw Schrijven van de ledenraad van Univé.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.