Zonnepanelen op de Kloostermanshof in Heino

HEINO – De bewoners van het appartementencomplex De Kloostermanshof in Heino zijn extra blij met de zonnige dagen. Want de tachtig nieuwe zonnepanelen, die recentelijk op de twee daken zijn aangebracht, leveren nu al kilowatturen op.

Het appartementencomplex De Kloostermanshof werd in 1996 gebouwd en heeft een seniorenlabel. “Maar dat wil niet zeggen dat we niet met de tijd meegaan”, laat het bestuur van de Vereniging van Eigenaren weten. “Ook wij aan de Kloostermanshof hebben duurzaamheid op ons verlanglijstje staan. We zorgen er natuurlijk voor dat het complex goed onderhouden wordt, maar we willen ook graag dat het gebouw qua voorzieningen up-to-date blijft en daarmee aantrekkelijk is voor onze huidige en onze potentiële eigenaren.”

De VvE vond in Dijkman Energy Systems uit Heino een partner en na een voorbereiding van een half jaar, wat bij een VvE best kort is, plaatste het Heinose bedrijf twee weken geleden tachtig zonnepanelen. Een deel van de panelen wordt gebruikt voor het opwekken van energie voor de algemene ruimten en een deel is bestemd voor het opwekken van energie voor een achttal appartementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.