Home / Algemeen / Zelfregiecentrum Raalte open tijdens Burendag

Zelfregiecentrum Raalte open tijdens Burendag

RAALTE – Op zaterdag 28 september is het Burendag en dan is ook Zelfregiecenrum Raalte geopend. Van 11.00 uur tot 14.00 uur staat de koffie klaar. Gratis lunch, creatieve activiteiten, rondleidingen en spelletjes maken onderdeel uit van het programma.

Het zelfregiecentrum is onderdeel van Vriendendiensten. Bezoekers, vrijwilligers en ggz-ervaringswerkers/ervaringsdeskundigen zijn, in samenwerking met een coördinator vanuit Vriendendiensten, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het centrum. De bedoeling is dat iedereen bijdraagt aan een goede sfeer en, naar vermogen, een praktische bijdrage levert.

Vriendendiensten is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de gemeente Raalte en een financiële bijdrage van het Oranje Fonds en De Dokter Wittenberg Stichting. Kijk voor meer informatie op www.vriendendienstendeventer.nl.

Lees ook

Ingezonden: ‘Ik wens ook degenen die mij gekwetst hebben liefde toe’

Het Centrum voor Levensvragen Salland gaat in gesprek met mensen die worstelen met levensvragen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.