Home / Sallandcentraal / Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

RAALTE – Het Nederlandse Rode Kruis biedt op 12 september, 10 oktober en 21 november workshops ‘EHBO aan baby’s en kinderen’ aan in gebouw De Helpende Handen in Raalte. In drie uur tijd oefenen de deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen/verwondingen bij kinderen: bewusteloosheid, verslikkingen, huidwonden, verstuikingen, brandwonden, hersenschuddingen en vergiftigingen.

De deelnemers krijgen na afronding een bewijs van deelname en een minigids EHBO aan kinderen en baby’s. De workshops duren telkens van 19.00 tot 22.00 uur en worden door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullend pakket vergoed. Inwoners van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe kunnen zich met een kortingscode (rk salland midden) aanmelden en betalen dan maar 5 euro in plaats van 18,50 euro. Wilt u gebruik maken van deze korting dan moet u zich aanmelden via ehboijsselland@rodekruis.nl met vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres en op welke datum u de workshop wilt volgen. Eventueel biedt het Rode Kruis de workshop ook op locatie aan.

Meer info via de website of bel 06-10749547.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.