Workshop bij bouwkavels Wesepe

RAALTE – De Hiethaarshoek in Wesepe is na een herinrichting klaar voor bewoning. In de woonwijk, op een voormalig industrieterrein aan de Boxbergerweg in Wesepe, zijn tien vrije bouwkavels beschikbaar. Voor geïnteresseerden organiseren Hannink Makelaars en ontwerper Marten Jansen op zaterdag 7 september een workshop op locatie.

Tijdens de workshop laat Marten zien wat er mogelijk is op de vrije bouwkavels. Deelnemers worden in staat gesteld om de kavels in alle rust te bekijken en de (groene) omgeving goed in hun op te nemen. Vragen kunnen direct worden gesteld aan ontwerper Jansen en makelaar Hannink.

Jansen: “Samen met landschapsarchitect Harry ten Have ben ik vorig jaar gaan kijken op de Hiethaarshoek. Het viel ons op hoe fraai de locatie en de omgeving zijn, maar dat de kavels daar nauwelijks van profiteerden. Het was een soort afgesloten vakantiepark.” Ten Have en Jansen gooiden het plan in overleg met de ontwikkelaar en de gemeente Olst-Wijhe om. Twee kavels hebben hun oprit inmiddels aan de Boxbergerweg en er is een vanaf de weg zichtbare grasweide gemaakt. Dit geeft de Hiethaarshoek een meer open karakter. Met het oog op meer variatie zijn er drie extra kavels gecreëerd. Gevarieerde bebouwing, dat is het doel. Jansen: “De toekomstige bewoners zijn nu aan zet. Zij mogen het afmaken op een manier die bij ze past.”

Meer informatie en inschrijven: staging2.hiethaarshoek.nl/workshop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.