Home / Sallandcentraal / Western Party in Tijenraan

Western Party in Tijenraan

RAALTE – Zwembad Tijenraan presenteert op zaterdag 28 september een Western Party in en om het zwembad. Het feest duurt van 17.00 tot 19.00 uur. Er is muziek, spectaculair licht; alles is aanwezig voor een spetterende avond!

Het is ook mogelijk om de Western Party te combineren met een kinderfeestje. Voor groepen van minimaal zes personen is er een speciaal zwem- en discoarrangement. Bij een feestje mag je al vanaf 15.00 uur komen zwemmen. Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl of bel met de receptie van het zwembad: (0572) 760 600.

Kaartjes à 5 euro zijn te koop bij de kassa van zwembad Tijenraan in Raalte. Op de dag zelf kost een ticket 0,50 euro extra.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.