Western Party in Tijenraan

RAALTE – Zwembad Tijenraan presenteert op zaterdag 28 september een Western Party in en om het zwembad. Het feest duurt van 17.00 tot 19.00 uur. Er is muziek, spectaculair licht; alles is aanwezig voor een spetterende avond!

Het is ook mogelijk om de Western Party te combineren met een kinderfeestje. Voor groepen van minimaal zes personen is er een speciaal zwem- en discoarrangement. Bij een feestje mag je al vanaf 15.00 uur komen zwemmen. Kijk voor meer informatie op staging2.sportbedrijfraalte.nl of bel met de receptie van het zwembad: (0572) 760 600.

Kaartjes à 5 euro zijn te koop bij de kassa van zwembad Tijenraan in Raalte. Op de dag zelf kost een ticket 0,50 euro extra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.