Wereldmaaltijd in Centraal Hart

RAALTE – WijZ Welzijn presenteert op zondag 22 september weer een wereldmaaltijd in het Centraal Hart in Raalte. Ditmaal krijgen de gasten een maaltijd uit de Sri Lankaanse keuken voorgeschoteld. Alles draait om het bevorderen van de contacten met mensen uit de wijk. Er is plek voor maximaal 25 gasten, kinderen zijn ook welkom om aan te schuiven. Het tweegangen diner kost 5 euro (kinderen 3 euro) inclusief koffie, thee en water. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Aanvang is om 17.00 uur. Aanmelding (uiterlijk de donderdag vooraf) via wereldmaaltijdenraalte@gmail.com. Vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.