Home / Sallandcentraal / Wereldmaaltijd in Centraal Hart

Wereldmaaltijd in Centraal Hart

RAALTE – WijZ Welzijn presenteert op zondag 22 september weer een wereldmaaltijd in het Centraal Hart in Raalte. Ditmaal krijgen de gasten een maaltijd uit de Sri Lankaanse keuken voorgeschoteld. Alles draait om het bevorderen van de contacten met mensen uit de wijk. Er is plek voor maximaal 25 gasten, kinderen zijn ook welkom om aan te schuiven. Het tweegangen diner kost 5 euro (kinderen 3 euro) inclusief koffie, thee en water. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Aanvang is om 17.00 uur. Aanmelding (uiterlijk de donderdag vooraf) via wereldmaaltijdenraalte@gmail.com. Vol is vol.

Lees ook

Feestelijke avond in Holstohus ter ere van Internationale Vrouwendag

OLST – In het Holstohus in Olst vindt op zaterdag 7 maart in het kader …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.