Home / Algemeen / Wereld Alzheimer Dag in Raalte

Wereld Alzheimer Dag in Raalte

RAALTE – Komende zaterdag is het wereld Alzheimer Dag. Het thema dit jaar is ‘samen bewegen’. Dit willen de vrijwilligers van het Alzheimercafé Raalte niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren zij een wandeling voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten.

De wandeling over ongeveer vier kilometer duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Startlocatie is Gasterij de Noaber in Raalte. Na afloop is er gelegenheid samen koffie / thee te drinken. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.