Wandeltochten Imminkhoeve door omgeving Lemelerberg

LEMELE – ‘Steunstichting Imminkhoeve’ presenteert zaterdag 14 en zondag 15 september een aantal wandelroutes. Startlocatie is de Imminkhoeve in Lemele. Daar kan men starten aan routes van 30, 20, 13, 10 en 5 km. De tochten leiden door de omgeving van de Lemelerberg. De kortste route is ook geschikt voor rolstoelen.

De routes zijn uitgezet met routewijzers, maar deelnemers ontvangen bij inschrijving ook een routebeschrijving. Bij terugkomst krijgen de wandelaars een kop soep aangeboden. De routes zijn ook geschikt voor Nordic walkers. De opbrengst van deze wandeltocht wordt gebruikt om extra voorzieningen aan te schaffen voor mensen met een beperking. Op deze manier blijft het ook voor deze mensen betaalbaar om op de Imminkhoeve te genieten van een vakantie.

Opgave voor deze wandeltocht is niet verplicht. De starttijden zijn te vinden op de site of bel 06 54348412. Mailen kan ook: gert@siffels.nl. De deelnamekosten bedragen 6,50 euro (inclusief soep en een versnapering onderweg). Leden van de KWBN krijgen 1 euro korting. Rolstoelgebruikers betalen 3 euro; een eventuele begeleider mag gratis meelopen. Kinderen tot 12 jaar mogen, mits ze begeleid worden door een betalende oudere, ook gratis mee. Aangelijnde honden zijn geen probleem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.