Walk&Talk in bieb Raalte over vrijwilligerswerk

RAALTE – Op maandag 9 september vindt er weer een Walk&Talk-bijeenkomst plaats in de bieb in Raalte. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Ditmaal staat vrijwilligerswerk centraal. Vrijwilligerswerk kan helpen bij de persoonlijke ontwikkeling en zo ook de kans op een passende betaalde baan vergroten. Naast informatie krijgen deelnemers opdrachten waarbij ze ‘vrijwilligersbruggetjes’ bouwen naar functies die zij ambiëren.

Aanvang is om 9.30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via staging2.bibliotheeksalland.nl of door een e-mail te sturen naar Annemarie Klöne via annemarie.klone@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.