WAK Raalte van start met lezing van Hans van Dam

RAALTE – De WAK Raalte gaat op vrijdag 20 september van start met een lezing van Hans van Dam in Taveerne Tivoli. Deze specialist op het gebied van niet aangeboren hersenletsel (NAH) laat zijn licht schijnen over zijn vakgebied. Deze editie van de WAK Raalte staat namelijk in het teken van de overleden Raalter kunstenaar Bram de Krosse, die zelf ook te kampen had met NAH.

Van Dam houdt zich ook intensief bezig met scholing en vragen rondom het (zelfgewilde) levenseinde. Vanaf 1987 schrijft hij voor diverse landelijke dag- en weekbladen en voor vakbladen opiniërende bijdrages, reportages en interviews. Tevens heeft hij meerdere boeken geschreven over dementie en over NAH (‘Een lepel in de soep’). Van Dam is voor zijn werk diverse malen onderscheiden en als kroon op zijn werk werd hij in mei 2017 benoemd tot officier in de orde van Oranje Nassau.

Tijdens opening van de WAK zijn er exposities te zien van onder andere Danny Rebel, Pieter Zandvliet, Maudy Alferink, werk van Bram zelf en enorme installaties van diverse kunstenaars. Johan Schoterman (bekend van de Zwarte Cross en Kouwe Makkers) komt de avond aan elkaar draaien. De lezing begint om 20.45 uur. De deuren zijn geopend vanaf 20.30 uur. Na afloop, vanaf ongeveer 22.00 uur, bestaat er gelegenheid om de exposities te bezichtigen of wat na te drinken.

Het programma van zaterdag en zondag wordt de komende dagen bekend gemaakt. WAK zal dit jaar wederom in Taveerne Tivoli plaatsvinden en iedereen is welkom! Zelf deelnemen of heb je vragen? Dat kan! Stuur een mailtje naar: info@wakraalte.nl of bel naar 06 4271 2765.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.