Vleermuizenexcursie bij de Drostenkamp

RAALTE – IVN Raalte presenteert op vrijdag 6 september een vleermuizenexcursie bij de vijvers van de Drostenkamp. Een vleermuisdeskundige neemt de deelnemers mee op weg door het donker en vertelt ondertussen van alles over de dieren.

Nederland kent meer dan twintig vleermuissoorten en ze voedden zich allemaal met insecten. Vleermuismoeders krijgen meestal maar één baby per jaar. Hun kindje klampen zij stevig tegen hun lichaam aan om het warm te houden en om te zorgen dat het niet naar beneden valt. De excursie is gericht op het hele gezin.

Aanvang is om 20.15 uur. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Verzamelen voor het Carmel College aan de Florens Radewijnsstraat 6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.