Vlaggenjatters slaan weer toe in Raalte

RAALTE – Stöppelhaene is onlosmakelijk verbonden met muziek en gezelligheid. Maar de laatste jaren is de verdwijning van Stöppelhaene-vlaggen ook een vast onderdeel van het Sallands Oogstfeest. Bewoners van de Brugstraat en Kortestraat in Raalte zagen vanmorgen weer verschillende lege vlaggenstokhouders. “Ik heb er één uit het kanaal gevist. Helaas zonder vlag”, laat een bewoner van de straat weten.

Foto: Max Veldkamp

Meerdere bewoners hebben laten weten dat hun vlaggen ook gestolen zijn. De buurt heeft inmiddels overlegd gehad in de Whatsappgroep van de buurt. “Volgend jaar de vlaggen op zaterdagmiddag al binnenhalen dus…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.