Home / Algemeen / Vlaggenjatters slaan weer toe in Raalte

Vlaggenjatters slaan weer toe in Raalte

RAALTE – Stöppelhaene is onlosmakelijk verbonden met muziek en gezelligheid. Maar de laatste jaren is de verdwijning van Stöppelhaene-vlaggen ook een vast onderdeel van het Sallands Oogstfeest. Bewoners van de Brugstraat en Kortestraat in Raalte zagen vanmorgen weer verschillende lege vlaggenstokhouders. “Ik heb er één uit het kanaal gevist. Helaas zonder vlag”, laat een bewoner van de straat weten.

Foto: Max Veldkamp

Meerdere bewoners hebben laten weten dat hun vlaggen ook gestolen zijn. De buurt heeft inmiddels overlegd gehad in de Whatsappgroep van de buurt. “Volgend jaar de vlaggen op zaterdagmiddag al binnenhalen dus…”

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.