Home / Sallandcentraal / Viva Voce zingt voor Stichting Atiy in Plaskerk

Viva Voce zingt voor Stichting Atiy in Plaskerk

RAALTE – Het Raalter koor Viva Voce verleent op zondag 6 oktober haar medewerking aan een dienst in de Plaskerk in Raalte. Viva Voce treedt geregeld op tijdens vieringen om geld in te zamelen voor Stichting Atiy. Zo dus ook in de Plaskerk, waar voor de stichting wordt gecollecteerd.

Ans Haarman uit Mariënheem werkt als vaste vrijwilligster voor Atiy. Zij woont en werkt al meer dan 20 jaar in Cochabamba in Bolivia. Voor Atiy coördineert zij daar een hulpproject voor de allerarmsten. Zo helpt de stichting met het bouwen van een school, huiswerkbegeleiding, het verstrekken van warme maaltijden aan arme kinderen, een schoon-drinkwatervoorziening en een medische post. Ook wordt de lokale bevolking ondersteund op het gebied van land- en tuinbouw. De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is Ds. Henriëtte de Graaf.

Zie ook www.atiy.nl.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.