Vernieuwde theaterzaal HOFtheater feestelijk geopend

RAALTE – De vernieuwde theaterzaal van het HOFtheater is afgelopen zaterdag feestelijk in gebruik genomen.

Voorafgaand aan de voorstelling The Summer of Love had wethouder Wout Wagenmans de eer om het rode voordoek te openen. Op het podium stonden de mensen die nauw betrokken zijn geweest bij de realisatie van dit project en zij kregen daardoor zicht op het eindresultaat.

Om 20.00 uur werden de deuren voor publiek geopend door directeur Roswyde Burgman, samen met de wethouder. Een nagenoeg volle zaal genoot vervolgens van de nieuwe zetels én de voorstelling The Summer of Love met hits uit de jaren 60.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.